Software imprimare carduri si legitimatii

Toate pachetele noastre software sunt usor de utilizat si adaptate nevoilor dumneavoastra. Cereti sfatul specialistului nostru inainte de a alege pachetul, astfel incat sa fiti sigur ca faceti alegerea cea mai potrivita.

CardExchage | CardPresso | HID Asure ID | Zebra CardStudio

CardExchange Producer

CardExchange Producer

CardExchange® Producer faciliteaza crearea, encodarea si producerea cardurilor! Este un program usor de utilizat, cu instrumente avansate pentru a proiecta si imprima rapid legitimatii sau carduri de fidelitate. CardExchange® Producer este unul dintre cele mai de succes produse software pentru imprimantele de carduri disponibile pe piata. Printcard.ro va ofera trei editii diferite, de la o solutie entry level pana la versiunea Enterprise, care va ofera caracteristici de neegalat. CardExchange™ este accesibil ca si licenta unica sau multi-utilizator, cunoscuta sub numele de SBS (Solutie pentru afaceri mici).

cardPresso

Disponibil in 6 versiuni, CardPresso este produsul ideal pentru orice proiect de emitere a cardurilor, indiferent de afacerea pe care o reprezentati. Un avantaj al acestui program este faptul ca ruleaza de pe un stick USB, putand astfel sa-l mutati de pe un calculator pe altul fara probleme. De asemenea este disponibila si varianta pentru MacOS.

Asure ID 7 - software personalizare carduri

Indiferent daca nevoile dvs. de imprimare a cardurilor sunt simple sau complexe, producatorul HID ofera Asure ID in mai multe variante. Este pachetul software recomandat pentru imprimantele de carduri Fargo.

CardStudio 2.0

Acest software oferite de catre Zebra, aduce un nou nivel de simplitate designului si imprimarii fiecarui card – de la simplu la sofisticat. Este disponibil in patru verisiuni si este pachetul software recomandat pentru imprimantele de carduri Zebra.

Gama noastra de software functioneaza cu orice marca de imprimante de mai jos:

Cere oferta

Despre noi        Contact

© 2004-2023. PRINTCARD.RO – O divizie QUANTSOFT ID SRL. Toate drepturile rezervate.