Carduri RFID

Carduri RFID

Stocul nostru de carduri de proximitate, cunoscute de asemenea ca si carduri RFID cuprinde toate toate tipurile cunoscute cum ar fi: MIFARE, EM4200 si HID. Aceste cartele RFID functioneaza prin comunicarea directa cu cititorul utilizand tehnologia de radiofrecventa.

Spre deosebire de o cartela inteligenta de contact, utilizatorul trebuie doar sa se afle la o distanta minima pentru ca datele se poata fi citite, facandu-le un produs preferat pentru locul de munca modern. Exista trei clasificari disponibile, care sunt: redusa, medie si ridicata. Frecventa medie este printre cele mai utilizate in Romania, la 13.56 HMz si poate fi gasita in cartelele MIFARE 1K. Beneficiul principal al cardurilor fara contact este usurinta in utilizare. Ele sunt o alegere frecventa pentru legitimatiile angajatilor, controlul accesului sau automatele fara numerar, pentru a numi doar cateva.

Se recomanda imprimarea lor cu imprimante de carduri care utilizeaza tehnogia cu retransfer: MagicardMatica, IDPEvolis, ZebraHID FargoEntrust/Datacard, Swiftpro,

Cartela RFID
null

Card RFID Mifare 1K

null

Card RFID Mifare 4K

null

Cartela RFID SALTO 1K

null

Card RFID ISO EM4200

null

Card RFID HID ISOPROX II programabile, 26 bit

null

Cartela de proximitate HID 1386 ISOPROX II

null

Card de proximitate RFID Clamshell EM4100 frecventa 125 Khz inscriptionat 10D

null

Card RFID HID 1326 Proxcard II RF

null

Card RFID Zebra Mifare 1K Classic

Cere oferta

Despre noi        Contact

© 2004-2023. PRINTCARD.RO – O divizie QUANTSOFT ID SRL. Toate drepturile rezervate.