Lanyard-uri personalizate

Snururi textile sau lanyard-urile personalizate sunt utilizate in mod eficient atat ca un instrument de marketing, pentru a creste expunerea marcii, cat si ca masura suplimentara de securitate. Lanyardurile personalizate cu carabina, sunt produse foarte practice. Cu peste 2 milioane de snururi textile tiparite in 2022, va putem ajuta sa plasati factorul wow in brandul dvs.

Intrebari frecvente

CE DIMENSIUNI SUNT DISPONIBILE?

Lanyard-urile noastre sunt disponibile in patru latimi diferite, 10mm, 15mm si 20mm. Latiimea cea mai populara este cea de 20 mm, deoarece acest lucru permite ca logo-urile si imaginile sa fie tiparite in mod clar, iar textul sa fie usor de citit. Retineti ca lungimea standard a snurului textil este de 90 cm.

OFERITI SI SERVICII DE DESIGN?

Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de departamentul nostru de design. Ei va vor cere instructiuni precum si orice materiale necesare realizarii si finalizarii design-ului.

CE MATERIAL UTILIZATI PENTRU REALIZAREA SNURULUI TEXTIL?

Folosim poliester de inalta calitate, care este extrem de durabil. Acest material este de asemenea foarte moale, si astfel se evita orice disconfort pentru utilizator.

CARE ESTE CANTITATEA MINIMA CARE SE POATE COMANDA?

Pentru a va asigura ca primiti cel mai corect pret posibil, cantitatea comandata minima este de 100 de bucati.

CARE ESTE TIMPUL DE LIVRARE?

Exista doua optiuni disponibile. Oferim un serviciu de urgenta care va poate livra comanda in doar sase zile lucratoare de la aprobarea bunului de tipar Daca nu va grabiti, serviciul nostru de livrare standard este de 10-15 zile lucratoare.

SE POT PERSONALIZA AMBELE FETE ALE SNURULUI?

Putem imprima designul pe una sau ambele laturi ale materialului. Imprimarea pe verso poate fi o repetare a fetei snurului, sau un design diferit; poate numarul dvs. de telefon, un sponsor sau un mesaj important.

Cele mai utilizate tipuri de snururi textile

Personal

Evenimente

Student

Promotional

De la comanda la livrare. Etapele necesare.

Cere oferta

Despre noi        Contact

© 2004-2023. PRINTCARD.RO – O divizie QUANTSOFT ID SRL. Toate drepturile rezervate.