Ribon color Magicard pentru Rio Pro Enduro Pronto YMCKO MA300YMCKO

Ribon color Magicard pentru Rio Pro Enduro Pronto YMCKO MA300YMCKO

300 imagini, policromie (galben, magenta, cyan, negru), strat de protectie.

Ribonul Magicard consta dintr-o panglica ce contine 5 panouri dupa cum urmeaza:

– Panourile galben (Y), magenta (M) si cyan (C) pentru imprimarea unui spectru complet de culori folosind diferite grade de caldura;
– Panoul negru (K), este un panou de rasina neagra, de obicei folosit pentru imprimarea de texte si coduri de bare;
– Panoul (O) este un panou foarte fin, care se aplica la sfarsitul procesului de imprimare pentru a fixa culorile si a proteja printul impotriva estomparii acestora si a razelor UV.

Aceste riboane sunt in general utilizate pentru imprimarea cardurilor full color (carduri de membru, legitimatii, carduri cadou, etc) si texte variabile sau coduri de bare.

Cu acest ribon se pot imprima 300 de carduri color o singura fata sau 150 de carduri color fata/verso.
Consumabile Magicard sunt special proiectate, testate si aprobate pentru imprimantele Magicard, pentru a asigura imprimarea de imagini si text de inalta calitate, oferind cea mai buna performanta si durata de viata extinsa a imprimantei.

Datorita cazurilor tot mai des intalnite de echipamente afectate si deteriorate de utilizarea riboanelor contrafacute/clonate, producatorul Magicard a decis protejarea acestor consumabile impotriva clonarii. Astfel, cumparand riboane originale aveti GARANTIA unui print de calitate maxima, fara riscul deteriorarii imprimantei, motiv pentru care ati putea inclusiv sa pierdeti garantia echipamentului.
Pentru a mentine garantia imprimante dumneavoastra, va recomandam sa utilizati numai riboane ORIGINALE. Ca si MASTER Dealer Autorizat MAGICARD, societatea noastra comercializeaza numai riboane originale.

AVANTAJE:

•ORIGINAL
•Protejat impotriva clonarii
•Poate fi utilizat cu toata gama de imprimante Magicard Pronto, Enduro si Rio PRO
•Fabricat in Japonia

  • Ribon color pentru imprimare o fata sau ambele fete ale cardului
  • Ribonul poate fi utilizat cu urmatoarele modele de imprimante: Magicard, Enduro, Enduro DUO, Enduro+, Enduro+ DUO, Enduro3E, Enduro3E DUO, Rio PRO, Rio PRO DUO, Rio PRO 360, Rio PRO 360 DUO, Rio PRO Secure, Rio PRO Xtended, Pronto.
  • Cod comanda in Romania – XX300YMCKO, MA300YMCKO, MA300YMCKO-N

Cere oferta

Despre noi        Contact

© 2004-2023. PRINTCARD.RO – O divizie QUANTSOFT ID SRL. Toate drepturile rezervate.