Dedicati inovatiei si dezvoltarii

Pasiunea pentru tehnologie si inovatie duce povestea PRINTCARD inapoi in timp, cu mai bine de 18 ani.

In drumul spre performanta am atras ca parteneri cei mai importanti producatori de imprimante de carduri din lume, castigand, in anul 2009, statutul de Magicard Master Dealer, oferit de compania Ultra Electronics Card Systems (Magicard Ltd. acum) – numarandu-ne printre singurele 6 companii din lume care au beneficiat de acest privilegiu, la acel moment.

PRINTCARD a fost si unul dintre pionierii in distributia echipamentelor de tiparit carduri, aducand in Romania pentru prima data brandurile: Evolis (2004), Magicard (2006), HiTi (2008), Swiftcolor (2014), NiSCA (2016) si IDP (2018).

In 2019 am fost primii care am importat si distribuit singurul model de distrugator de riboane din Europa conform GDPR. Din mai 2018 acest echipmanent este OBLIGATORIU pentru toti cei care personalizeaza carduri cu date cu caracter personal.

In prezent, ne aflam printre cei mai importanti distibuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania.

Intreaga evolutie a PRINTCARD o datoram, asadar, in primul rand clientilor nostri, a caror multumire fata de produsele si serviciile pe care le livram confirma orientarea catre dezvoltare si inovatie.

Va oferim tot ajutorul de care aveti nevoie

Cum reusim?

Va punem la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.

In cazul in care optati pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri, departamentul de productie Printcard.ro va ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale.

In final, ne ocupam de implementarea serviciilor de fidelizare. Sincronizam nevoile business-ului dumneavoastra cu programele informatice de fidelizare care vi se potrivesc cel mai bine.

Despre noi        Contact

© 2004-2023. PRINTCARD.RO – O divizie QUANTSOFT ID SRL. Toate drepturile rezervate.