Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

I. Despre Noi

Serviciul www.printcard.ro este oferit de  S.C. PRINTCARD SYSTEMS S.R.L. cu sediul in  Bd-ul Eroilor nr. 42, Ap. 1, Cluj-Napoca, inmatriculata la Registrul comertului sub nr. J12/122/2009, avand cod unic de inregistrare RO25000677, denumita in cele ce urmeaza Societatea. 

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace: 

Prin posta la adresa de corespondenta:

Bd-ul Eroilor nr. 42, Ap. 1, 400129 Cluj-Napoca 

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

info (@) printcard.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

office (@) printcard.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.

suport (@) printcard.ro - pentru suport tehnic si intrebari legate de utilizarea echipamentelor comercializate

productie (@) printcard.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de tiparire carduri

Prin telefon la numarul: 0264.59.77.36 / 0723-236293

II. Despre www.printcard.ro

www.printcard.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site. Societatea PRINTCARD SYSTEMS S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web, sau pentru eventuale pagube de orice fel produse prin folosirea nepotrivita a produselor cumparate prin intermediul nostru. 

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.printcard.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.printcard.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.  
Nu puteti folosi cadre ("frames" in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare ("framing techniques" in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.printcard.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.printcard.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.printcard.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.printcard.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, vizualizarea ofertelor de pret, primirea newsletterului www.printcard.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.printcard.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.printcard.ro

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.printcard.ro  NU poate vinde produse copiilor sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.printcard.ro.  
www.printcard.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.  

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.printcard.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.printcard.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.printcard.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.printcard.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs. 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.printcard.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.printcard.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.printcard.ro

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, ramburs sau card bancar, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre

producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

- costul pentru livrarea produselor se transmite telefonic la confirmarea comenzii de catre client. Nu se poate afisa un cost fix in cadrul facturii proforme care se genereaza datorita diversitatii gamei de produse. Costul de transport se stabileste in functie de greutatea coletului si destinatia acestuia. 
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.printcard.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.  

 
VII. Cum cumpar?

VII.1. Preturile

Deoarece piata in care activam este una foarte dinamica iar cursul valutar fluctueaza in mod constant suntem nevoiti ca preturile produselor afisate pe www.printcard.ro sa fie afisate in EURO FARA TVA si reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Societatea noastra depune eforturi considerabile pentru ca preturile finale de cumparare sa reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. Preturile finale de cumparare se pot modifica fara o notificare prealabila. Inainte de trimiterea unei comenzi, aveti posibilitatea sa va asigurati ca pretul de pe site este cel corect facand click pe butonul "Solicita informatii" din dreptul fiecarui produs. 

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, card bancar sau cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. 
 
VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.printcard.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.printcard.ro urmand urmatorii pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos".

b. Daca sunteti daja client va logati, daca nu introduceti datele societatii pe care o reprezentati.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati  CLAR societatea catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin bifarea optiunii "Livrare la o adresa diferita" de la sfarsitul formularului si completarea acesteia. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Continua". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata "Ordin de plata", veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea "Detalii de plata" a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa comenzi@printcard.ro, in maximum 2 de ore pentru a putea procesa comanda in aceeasi zi lucratoare. 

VIII. Transportul si taxele de transport

Transportul produselor catre destinatar se efectueaza prin intermediul unui curier rapid (FanCourier, Sprint Curier etc.), exclus Posta Romana.

Livrarea se efectueza in maxim 48 de ore de la primirea confirmarii existentei produselor comandate in stoc (in luna Decembrie curierii rapizi nu garanteaza ca livrarea se poate efectua in 48 de ore datorita volumului mare de comenzi pe care il au).

Taxele de transport nu sunt incluse in preturile produselor afisate pe site.

Taxele de transport difera de la un curier la altul si pot fi calculate pe site-ul curierului rapid.

Taxele de transport sunt formate din taxa de transport a produsului catre destinatar si taxa de transport a rambursului catre expeditor.

Clientul poate alege cu ce curier doreste sa se faca livrarea (va rugam sa verificati daca curierul ales de dumneavoastra are reprezentanta in orasul in care doriti sa se faca livrarea).

In situatia in care nu se specifica in cadrul comenzii cu ce curier doriti sa se faca livrarea, aceasta se va face prin intermediul FanCourier. 

IX. Descrierea si returnarea produselor

www.printcard.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.printcard.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.printcard.ro ESTE DIFERIT fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.  

X. Garantie si service postvanzare

Toate produsele www.printcard.ro au o garantie de minim 2 ani.

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de "spam". In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.printcard.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.printcard.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.printcard.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.printcard.ro.  
www.printcard.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.printcard.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.printcard.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori. 

XII. Forta Majora

www.printcard.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.printcard.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.printcard.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.printcard.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.printcard.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare. 

XIII. Publicitatea

www.printcard.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.printcard.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial. 

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale 
www.printcard.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@printcard.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.  

XV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.printcard.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.printcard.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. PRINTCARD SYSTEMS S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Cluj.  

XVI. Prezentarea ofertei 

S.C. PRINTCARD SYSTEMS S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.printcard.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.printcard.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.printcard.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

S.C. PRINTCARD SYSTEMS S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate.

Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup