CardPresso

In stoc (Livrare in 24-48 h)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Produs fabricat in Portugalia
Pret disponibil la cerere
  • Informatii produs
  • Opinii clienti

CardPresso este o platforma informatica, creata in 2012 de catre o firma portugheza, destinata imprimarii de carduri, managementul si encodarea acestora. Este disponibila in 6 versiuni dupa cum urmeaza:

XXS Lite: Contine functiile de baza pentru design-ul de carduri, preluare semnatura electronica, baza de date interna pana la 50 de inregistrari, imprimare coduri de bare 1D si encodare magnetica. Aceasta versiune nu este disponbila spre achizitie separat. Imprimantele de carduri Evolis din oferta noastra vin livrate cu acest program informatic. Evolis Zenius este furnizata cu versiunea XXS Lite iar modelele Primacy si Quantum sunt livrate cu versiunea XXS. In functiile de nevoile clientului, se poate face upgrade la o versiune superioara.
XXS: fata de XXS Lite, baza de date interna este nelimitata.
XS: Suplimentar fata de XXS, permite imprimarea de coduri QR, conexiune cu baze de date: xls, xlsx, .txt, .csv, vizualizare si link catre baza de date.
XM: Supliementar fata de XS permite conectivitate locala MS ACCESS, baza de date cu fotografie, instrument FaceCrop, coduri bare 2D.
XL: Suplimentar fata de XM permite conectivitate ODBC, encodare RFID si card de contact, design-uri multiple de carduri, imprimare conditionata, log si multe altele.
XXL: este cea mai completa si avansata versiune care mai cuprinde encodare DESFire, Web Print server si licenta NET (pana la 16 computere).

Unul din avantajele majore al acest program informatic, este faptul ca licenta vine livrata pe un stick USB, permitand astfel o portabilitate maxima a utilizatorulu. Daca doriti sa imprimati de pe un alt calculator, la un punct de lucru sau la un client, doar introduceti cheia USB reinstalati programul si GATA.

Alte avantaje: suport tehnic gratuit (telefonic in limba engleza), update-uri gratuite, sprijinul avizat pentru proiecte si implementari specifice, versiune pentru Mac OSX.

No reviews.

Fii primul care evalueaza acest produs.

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: CardPresso

Cum evaluati acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Evaluare
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup