CardExchange 9

In stoc (Livrare in 24-48 h)

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Produs fabricat in Olanda

*Campuri obligatorii

50,00 € (Preţ fără TVA)
  • Informatii produs
  • Opinii clienti

Fiind cel mai bun, nu inseamna neaparat a avea cel mai bun pret. Fiind cel mai bun implica a avea produse de înaltă calitate, cu foarte multe caracteristici și totuși, rămânând simplu de utilizat si bonus ... un preț accesibil!

CARDEXCHANGE este o suita completa de aplicatii integrate pentru productia si imprimarea de legitimatii, carduri de fidelitate, membru si securitate.

CARDEXCHANGE va ofera o metoda simpla si intuitiva de utilizare pentru o productivitate maxima in procesul de productie al cardurilor dvs. Puteti realiza si stoca extrem de rapid diferite modele de design pentru cardurile utilizate folosind interfata unica de utilizare a programului.

Cu CARDEXCHANGE puteti sa:

•Realizati conectivitatea cu diferite tipuri de baze de date pentru stocarea informatiilor cuprinse pe fiecare card in parte.

•Capturati cu usurinta fotografii cu ajutorul unei camere web sau al unui scanner.

•Folositi reteaua existenta pentru a permite mai multor operatori sa lucreze simultan pe aceeasi baza de date.

•Imprimati coduri de bare si sa codati carduri cu banda magnetica cu ajutorul modulelor specifice incluse in program.

•Imprimati coduri 2D (QR)

•Capturati amprente si semnaturi.

•Selectati din 5 editii diferite ale programului, cea care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs: DESIGNER, GO, PREMIUM, PROFESSIONAL si ULTIMATE

CARDEXCHANGE Designer

Versiunea de baza Cardexchange, Designer, ofera clientului/utilizatorului posibilitatea de a crea si imprima propriile carduri utilizand elemente grafice importate din fisiere sau scanner, adaugarea de texte statice, coduri de bare 1D, codarea benzii magnetice, si permite upgradarea la editiile superioare ale programului. Cu aceasta versiune se pot tipari carduri atat simpla-fata cat si dubla-fata. Se bazează pe principiul WYSIWYG "ceea ce vezi este ceea ce primești" si nu permite lucrul cu baze de date. CARDEXCHANGE Designer vine livrat gratuit cu orice imprimanta Magicard achizitionata de la societatea noastra.

CARDEXCHANGE Go

Pentru utilizatorii cu nevoi mai extinse, CARDEXCHANGE Entry ofera posibilitatea de a captura imagini cu ajutorul unei camere web sau aparat foto digital si integrarea cu fisiere Microsoft Excel, care se comporta ca o baza de date. Functiile aditionale permit imprimarea elementelor de siguranta UV (daca imprimanta permite), editarea bazei de date si imprimarea loturi/serie. Si aceasta versiune permite upgradarea la editiile superioare ale programului oricand nevoile dumneavoastra de tiparire cresc.

CARDEXCHANGE Premium

Versiunea Premium a CARDEXCHANGE, cuprinde toate functiile versiunilor anterioare Designer si Entry si ofera in plus acces rapid si securizat la baza de date MS Access, imprimare de coduri QR (2D), support pentru captura de semnatura, filtre configurabile. Chiar daca aceasta versiune contine multe functii avansate si un control deplin asupra cardurilor imprimate, ramane un program usor de folosit.

CARDEXCHANGE Professional Dacă doriți să lucrați cu orice tip de baza de date, CardExchange® Professional este cea mai buna alegere pe care o puteti face. Versiunea Professional ofera conexiuni rapide si sigure cu bazele de date, care vă permit să încărcați cantități mari de date pe computer într-un timp foarte scurt. Pe lângă suportul nativ de conexiuni la toate serverele de baze de date de mari dimensiuni, vă permite de asemenea să faceti conexiuni la baza de date prin intermediul ODBC. În cazul în care considerati ca nu este suficient de puternic ... versiunea Professional vă oferă conexiuni nelimitate la toate serverele dvs. de baze de date disponibile, conexiuni multiple la baze date diferite, auto print server si functii avansate de editare si captura foto.

CARDEXCHANGE Ultimate

Ultimate este cea mai avansata si completa editie a CARDEXCHANGE, incorporand toate versiunile anterioare si ofera in plus cele mai avansate optiuni si facilitati ce se pot regasi intr-un asemenea program. Acestea includ: codarea de carduri MIFARE® Classic 1K and 4K, MAD 1, si MAD 2, MIFARE® DESFire Incluzand EV1 (toate formatele de memorie), citire HID® Proximity, Codare cu encoder externe, codare Smart Card Contact via Plug In extern, VB.NET Scripting. Aceasta versiune include de asemenea toate functionalitatile modului PhotoExchange® Professional: Canon camera control, DirectShow pentru camera web, si recunoastere faciala automata.

Pareri clienti 1 item(s)

Experienta placuta
Am achizitionat in 2010 versiunea 6 a acestui software si am fost placut surprins sa primesc in acest an (2013) GRATUIT upgrade-ul la versiunea 8 care este mult mai intuitiva si usor de utilizat. Printcard Systems ne surprinde mereu. Recomand acest produs.
Evaluare
Parerea lui Florin P. / (Pus la data 13.07.2013)

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: CardExchange 9

Cum evaluati acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Evaluare
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup