Sistemul de securizare carduri Holokote

Toate imprimantele MAGICARD ofera o optiune unica de securizare a cardurilor numita HoloKote™ (excluzand modelele Prima). Aceasta caracteristica unica in lume de securizare vizuala a cardurilor incorporeaza un logo securizat, tip filigran, care este tiparit in procesul normal de imprimare si este vizibil pe card numai cand acesta este privit din unghi de 45°. Imprimantele entry-level si mid-level (Pronto, Enduro 3E, Enduro 3E DUO) vin livrate cu 4 modele HoloKote™ standard incorporate in driver-ul imprimantei, care se pot selecta in functie de nevoi (vezi foto de mai jos).                          

Seria de imprimante profesionale de carduri Magicard (Rio PRO, Rio PRO DUO, Rio PRO Xtended, Rio PRO Secure si Helix), va ofera posibilitatea de a utiliza atat sistemul de securizare vizuala HoloKote™ standard sau personalizat cat si optiunea HoloKote FLEX™ personalizat sau standard. Aceste sisteme, incorporeaza un logo super sigur si personalizat cu datele cerute de dvs., tip filigran, care poate sa aiba orice dimensiune si poate fi amplasat in orice loc de pe suprafata cardului si este tiparit in procesul normal de imprimare. Comparat cu sistemele clasice de laminare holografica personalizata, are un cost infim de productie iar livrarea se face in cateva zile, nu luni. Cu ajutorul HoloKote™ si HoloKote FLEX™ se pot tipari un numar nelimitat de carduri folosind design-ul cerut de dvs. Filigranul securizat este tiparit in procesul normal de imprimare fara a fi nevoie de alte consumabile suplimentare in afara de kit-ul special conceput in acest sens.

Diferenta dintre sistemul personalizat Holokote™ si Holokote Flex™Holokote™ utilizeaza un sablon fix de 6 coloane si 4 randuri tip caroiaj, cu imaginea filigranului, pe toata suprafata cardului, iar HoloKote FLEX™ va permite sa specificati exact dimensiunea si pozitia filigranului securizat care se doreste a fi aplicat.

Sistemele de securizare ale cardurilor tip HoloKote™ si HoloKote FLEX™ folosite in conjunctie cu cardurile Holopatch™ permit crearea de carduri imposibil de falsificat.

Din motive de securitate, aceste optiuni de securizare a cardurilor sunt realizate numai de catre producator si se pot utiliza pentru imprimarea unui numar nelimitat de carduri. Magicard tine o evidenta stricta si securizata a tuturor kit-urilor HoloKote™ si Holokote FLEX™ emise pentru a se evita comanda unui duplicat neutorizat.

Kit-ul personalizat HoloKote™/Holokote FLEX™ consta dintr-un CD cu elementul de design criptat si un card RFID. Dupa introducerea CD-ului in calculator, design-ul se incarca in memoria flash a imprimantei. Pentru a incepe tiparirea filigranului securizat Holokote pe card este necesara si introducerea in imprimanta (vezi foto alaturat) a cardului RFID. Fara acest card RFID, filigranul nu poate fi imprimat pe card.

 Dupa utilizare, kit-ul poate fi impachetat inapoi in cutie si depozitat intr-un loc sigur cum ar fi de exemplu un seif.

 Pentru o eficienta maxima este recomandat a fi utilizat in conjunctie cu cardurile HoloPatch™. Sistemul HoloKote™/Holokote FLEX™ constituie cea mai buna alternativa la holograma deoarece este simplu de utilizat, are costuri foarte reduse de utilizare si achizitionare, iar producerea si livrarea lui se face in cateva zile.

 Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup