Productie carduri personalizate

Personalizare si productie carduri

Firma PRINTCARD SYSTEMS va ofera si un serviciu profesional de personalizare si productie carduri. Pentru a va putea oferi un pret cat mai corect si realist va trebui sa ne comunicati toate informatiile necesare telefonic sau prin e-mail. In general, in maxim 30 de minute veti primi o oferta de pret.

Echipa noastra acorda un interes deosebit fiecarui client in parte si incearca sa va ofere atat cel mai bun pret de pe piata cat si informatii cat mai utile care sa va ajute in proiectul dvs.

Carduri disponibile

Pentru nevoile dumneavoastra va putem oferi o gama variata de carduri PVC (policlorura de vinil) tip CR-80 atat simple albe cat si cu banda magnetica sau de proximitate, colorate in masa sau securizate pe care putem imprima machetele oferite de dvs.

Design al cardului

La cerere putem realiza noi (contra cost) un design al cardului, conform nevoilor dvs. Grosimea standard este de 0,76 mm, dar va putem furniza si carduri cu o grosime de 0,5 mm, sau 0,25 mm. Standardul care reglementeaza dimensiunile cardurilor este ISO 7810.

In general lucrarile pe care le executam sunt pe carduri albe de 0,76 mm (tip card bancar), cu dimensiunile 85,7 mm x 53,9 mm.

Cardurile cu banda magnetica

Cardurile cu banda magnetica sunt in general utilizate in sistemele de control acces si pontaj dar sunt utilizate cu success si in sistemele de fidelizare, discount sau carduri cadou.

Aceste carduri sunt de doua tipuri: Lo-Co la 300 Oe si Hi-Co la 2750 Oe. Este important sa stiti pentru ce tip de carduri magnetice sunt calibrate sistemele dvs.

Cardurile de proximitate

Cardurile de proximitate sunt utilizate in mod frecvent in sistemele de control acces, dar in ultimii anii acestea au devenit disponibilie si in sistemele de fidelizare, prepay sau discount. Grosimile acestor carduri pot varia de la 0,50 mm la 2 mm. Avantajul major al acestor carduri este faptul ca nu necesita un contact fizic cu cititorul si din aceasta cauza uzura este minima. Sunt mult mai sigure ca si cardurile cu banda magentica.

Cardurile colorate

Cardurile colorate in masa pe care le oferim pot fi: aurii (2 nuante), argintii, negre, rosii, verzi, galbene, albastre (3 nuante), cafenii, visinii, maro si portocalii.

Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup