Regulament Campanie "PRINTCARD te trimite in VACANTA“

Art.1. Organizatorul Campaniei

Organizatorul campaniei “PRINTCARD te trimite in VACANTA!” (in cele de urmeaza „Promotia" sau „Campania"), este SC Printcard Systems SRL, cu sediul in B-dul Eroilor nr. 42, ap. 1, Cluj-Napoca, avand cod unic de inregistrare RO25000677, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/122/2009, numita in continuare "Organizatorul" ori simplu "Printcard".

Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la Campanie, pentru consultare, pe site-ul www.printcard.ro. Printcard Systems isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.printcard.ro.

Art. 2. Descrierea Campaniei
2.1. In cadrul acestei campanii, Printcard Systems acorda un voucher de vacanta de 50 euro de la Foxbed.ro.
2.2. Voucherele vor fi trimise fizic, impreuna cu achizitia echipamentului Magicard Enduro 3E DUO.
2.3. Voucherul Foxbed are o valabilitate de 18 luni.
2.4. Voucherul nu se poate schimba cu contravaloarea in bani.
2.5. Voucherul ofera posesorului dreptul de a petrece un sejur de 3 nopti, inainte de data de expirare al acestuia, in hotelurile afiliate foxbed.ro, si va trebui doar sa platesca doar micul dejun si cina, si eventuale consumatii extra, direct Hotelului la preturile stabilite si vizibile pe site-ul foxbed.ro.
2.6. Valoarea voucher-ului nu include transportul pana la hotelul ales.
2.7. Voucherul este valabil pentru o camera pentru 3 nopti: adultii vor plati doar mesele servite (3/mic dejun si 3/cina de persoana), la tarife speciale. In cazul in care sunteti insotiti de copii, costurile sejurului sunt acoperite de Voucher si vor trebui achitate pentru acestia doar mesele pe care ei le servesc in cadrul hotelului (de verificat Termenii & Conditiile fiecarui hotel in parte). Fiecare Hotel poate stabili termeni si conditii diverse in ceea ce priveste sejurul copiilor.

Art. 3. Beneficiarii Promotiei. Mecanismul Campaniei
3.1. Campania este deschisa participarii persoanelor juridice romane, vizitatori ai site-ului www.printcard.ro care achizitioneaza o imprimanta Magicard Enduro 3E DUO, in perioada campaniei.
3.2. Promotia nu se cumuleaza cu alte vouchere sau campanii promotionale.
3.3. Voucherele sunt nenominale si pot fi facute cadou tertilor.
3.4. In cazul in care Organizatorul considera ca o anumita participare este suspecta de frauda, isi rezerva dreptul de a o anula, fara a anunta in prealabil participantul respectiv.
3.5. In cazul refuzului unui participant de a beneficia de voucher, asa cum este descris in Regulamentul Oficial, acesta pierde dreptul de atribuire a voucherului.
3.6. Organizatorul considera inscrierea la campanie ca o acceptare implicita a acestui Regulament si considera orice date cu privire la participant, furnizate de acesta, sunt adevarate si corecte. In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus Organizatorul nu va considera respectiva participare valida si va anula dreptul de a beneficia de voucher, fara alte despagubiri sau plati.

Art. 4. Perioada si locatia de desfasurare a campaniei
4.1. Campania se va desfasura astfel: pe site-ul www.printcard.ro sau prin comenzi telefonice/email in perioada 21 iunie - 21 iulie 2016.
4.2. Voucher-ul poate fi acordat, in conditiile specificate in prezentul Regulament, in mod automat tuturor persoanelor juridice ce efectueaza o comanda a unei imprimante de carduri Magicard Enduro 3E DUO pe site-ul printcard.ro sau prin comenzi telefonice sau email.
4.3. Un singur voucher poate fi primit pentru o singura comanda.
4.4. Participantul poate primi voucherul doar in format fizic pe suport de hartie impreuna cu comanda imprimantei Magicard Enduro 3E DUO.

Art. 5. Intreruperea, incetarea si modificarea campaniei
5.1. Campania inceteaza de drept la data implinirii termenului. Dupa implinirea acestui termen, indeplinirea conditiilor mentionate in prezentul regulament nu mai confera dreptul clientilor de a participa la campanie, respectiv nu se vor mai emite vouchere.
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de stopare a promotiei in orice moment al acesteia si/sau schimbarea regulilor de participare, obligandu-se totodata sa faca publica hotararea sa in acest sens printr-o notificare pe website-ul www.printcard.ro.
5.3. Pentru situatiile prevazute la pct 5.1. si 5.2., Organizatorul nu mai are nici o obligatie catre Participanti cu privire la returnarea vreunei sume de bani cu titlu de despagubire sau alte asemenea pretentii.

Art. 6. Litigii
6.1. Eventualele litigii aparute intre Printcard Systems si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului Printcard Systems SRL.
6.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite la urmatoarea adresa: B-dul Eroilor nr. 42, ap. 1, Cluj-Napoca, in atentia Departamentului Marketing in termen de maxim 2 zile de la incheierea Campaniei. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o reclamatie.

Art. 7. Dispozitii finale
7.1. Prin participarea la campanile Organizatorului, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor regasite in prezentul Regulament, cat si in actele aditionale la acesta.
7.2. Printcard Systems isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe perioada de desfasurare a campaniei, fara vreo notificare prealabila, prin simpla postare pe site-ul www.printcard.ro.
7.3. Printcard Systems isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania.
7.4. Printcard Systems isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, poate afecta bunul mers al Campaniei.
7.5. Printcard systems nu-si asuma niciun neajuns creat de intreruperile / disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens.
7.6. Daca un participant nu va utiliza voucherul pana la data stabilita la art. 4.1, acesta va pierde voucherul fara a avea dreptul de a emite vreo pretentie ulterioara cu privire la acesta. Voucherele nerevendicate nu se reporteaza pentru campaniile urmatoare.
7.7. Prin participarea la Campanie, toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor.
7.8. Prin participarea la aceasta promotie, participantul declara pe propria raspundere ca a luat la cunostinta, si este de acord cu urmatoarele:
a. participantul este singur raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea;
b. participantul declara ca nu sufera de afectiuni fizice sau psihice care sa faca imposibila utilizarea site-ului sau a voucherului;
c. participantul este constient de conditiile normale de utilizare a voucherelor si poate face uz de aceastea fara a constitui o amenintare la adresa sanatatii si integritatii sale corporale, si/sau a celor din jur.
7.9. Pentru fiecare accesare a website-ului Campaniei, participantul va suporta costul accesului la internet, tarif stabilit de furnizorul propriu al serviciului.
7.10. Organizatorul:
a. este exonerat de catre participant, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la prezentul campanie, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre participanti in legatura cu voucherele, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii,incluzand dar fara a se limita la, vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor;
b. nu este raspunzator de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre participanti unor terti in legatura cu voucherele, indiferent de natura acestor prejudicii;
7.11. Organizatorul Promotiei nu isi asuma responsabilitatea in urmatoarele cazuri: - pentru inscrierile incomplete, inexacte sau incorecte, precum si pentru cele efectuate dupa expirarea perioadei campaniei; pentru pierderile sau intarzierile transmiterii inscrierilor in campanie sau a mesajelor de raspuns descrise mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului; pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de Internet de catre furnizorii proprii sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens; pentru eventualele dispute legate de drepturile de folosinta asupra telefoanelor unde s-au descarcat aplicatiile; pentru inscrierea in campanie dupa data limita sau inainte de data efectiva de incepere a campanieului;
7.12. Organizatorul isi asuma raspunderea numai in ce priveste desfasurarea mecanismului de campanie si acordarea voucherului.
7.13. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Call Center-ul Printcard: 0264.59.77.36; L-V: 8.30-16.30;

Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup