Magicard ENDURO+ DUO

Restras din fabricatie

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Complet localizat in Limba romana
Produs fabricat in Marea Britanie

*Campuri obligatorii

1.282,00 € (Preţ fără TVA)
 • Informatii produs
 • Specificatii tehnice
 • Accesorii
 • Consumabile
 • Opinii clienti

Magicard Enduro+ DUO - Imprimanta de carduri pentru cei care au nevoie de un pic mai mult

Magicard Enduro DUO+ este varianta duala/duplex a imprimantei Enduro+ STD si este recomandata pentru utilizatorii care apreciaza avantajele imprimarii pe ambele fete dintr-o singura trecere.

Datorita flexibilitatii si usurintei in utilizare Enduro+ DUO devine alegerea ideala pentru oricine doreste sa achizitioneze un astfel de echipament sau care doreste sa-si inlocuiasca vechea imprimanta.

Enduro+ DUO permite si activarea portului Ethernet atunci cand este nevoie sau se poate comanda direct cu acest port activa. Calitatea imprimarii este imbunatatita de utilizarea profilelor de culoare ICC. Enduro+ DUO depaseste astfel statutul de imprimanta mid-range.

Ce inseamna un profil de culoare ICC?   

Un profil ICC este un set de date digitale care, atunci cand este instalat, va pastra informatia despre gama de culori pe care imprimanta o poate utiliza, in conformitate cu standardele promulgate de International Color Consortium (ICC). De exemplu, un monitor poate expune o gama mai larga de culori decat poate o imprimanta sa listeze. Profilul ICC va reflecta acest lucru. Folosind profilele ICC pentru imprimanta Enduro+, acestea va transmite imprimantei cum trebuie sa modifice distributia culorii de pe ribon pentru un card imprimat perfect. Profilele de culoare ICC de la Magicard se asigura ca atributele de culoare ale imaginii sursa sunt mapate corect la imprimanta. Acest proces sta la baza imprimarii de calitate superioara a Magicard Enduro+ DUO. Daca nu folositi profilul ICC veti descoperi ca rezultatele pe care le veti obtine de la imprimanta dumneavoastra nu sunt intocmai cu cele asteptate.

Datorita flexibilitatii si usurintei in utilizare Enduro+ DUO devine alegerea ideala pentru oricine doreste sa achizitioneze un astfel de echipament sau care doreste sa-si inlocuiasca vechea imprimanta.

Pregatita pentru orice nevoi curente sau viitoare   

 • Sunt aduse imbunatatiri substantiale si constante la calitatea imprimarii si intensitatea culorilor, de catre inginerii Magicard, si de accea va recomandam sa actualizati cu regularitate firmware-ul si driverul imprimantei.

Include tehnologiile de rescriere si securizare carduri   

 • Enduro+ DUO este dotată cu tehnologia brevetată HoloKote care permite imprimarea unui filigran de securizare pe toată suprafața cardului in mod GRATUIT. Sunt disponibile 4 variante de filigran securizat pentru cardurile sau legitimatiile dumneavoastra (vezi foto de mai jos). 
 • Imprimanta este livrata cu optiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile/reutilizabile (rewritable) inclusa GRATUIT.
 • Este o solutie practica de imprimare, stergere si reimprimare al aceluiasi card de pana la 500 ori, numai monocrom negru sau albastru (in functie de stratul termosensibil al cardului)! Costuri de imprimare: 0!!! Aceasta optiune este inclusa in mod gratuit. Puteti imprima un logo, un cod de bare sau text in 7 secunde. Zona maxima de imprimare pe card: 48 x 80 mm. Recomandam a se utiliza aceasta optiune in special pentru sisteme de abonamente sau permise temporare.

Flexibila, practica si vorbeste romaneste   

 • Posibilitatea de a comanda imprimanta cu multiple module de encodare carduri (magnetice, smart carduri sau carduri de proximitate), alimentatorul de 100 de carduri cat si posibilitatea alimentarii manuale cu cartele, fac din Enduro+ DUO un produs extrem de flexibil care poate fi adaptat oricărui proiect.
 • Are un design compact si atractiv. Dispune de un panou de control cu cristale lichide si afisaj în culori. Driver-ul plug & play, certificat Microsoft si complet localizat in limba romana, fac din Enduro+ DUO un produs usor de instalat si utilizat.
Avantaje
 • Imprima GRATUIT carduri securizate.
 • Driver cu interfata in limba Romana!
 • Poate scrie si re-scrie de pana la 500 de ori, carduri reutilizabile, folosind capul de imprimare japonez Kyocera.
 • Imprima automat pe ambele fete ale cardului.
 • Fiabilitate ridicata.
 • Cel mai bun suport service in domeniu.
 • Fabricata/asamblata manual in Marea Britanie!
Recomandarea noastra
 • Pentru personalizari carduri control acces, carduri evenimente, carduri de vizitator, carduri tip abonament, legitimatii pentru elevi si studenti, carduri de identitate pentru spitale si institutii, carduri cadou, loialitate/fidelizare clienti, acces hotelier, carduri tip V.I.P., etc. 
 • Poate fi utilizata pentru imprimarea oricarui tip de card, atat simplu, colorat in masa cat si cu banda magnetica sau de proximitate.
Dubla fata
Full Bleed
Da
Redus, Mediu
Standard (fara), Carduri Magnetice, Smart Carduri, Carduri de proximitate
Standard (fara), Holokote/Holopatch
300 dpi
7
35
Da
Da
0.51 mm
1.02 mm
Automata si manuala
0,22 €
Verde, Albastru, Rosu, Alb, Negru, Argintiu, Auriu
Activare port Ethernet
Da (optiune ce se poate activa de catre client contra cost)
Nu
2 ani
UltraPlus Extended
Carduri de fidelitate, Carduri de membru, Carduri studenti

Produse similare

Bifeaza articole de adaugat in cos sau selecteaza toate

Pareri clienti 2 item(s)

As cumpara din nou acest produs
Sunt foarte multumit cu acest produs pe care l-am cumparat. Nu cred ca ar fi putut face o alegere mai buna.
Evaluare
Parerea lui Catalin C. / (Pus la data 12.09.2013)
Performanta si calitate
Am folosit aceasta imprimanta pentru un eveniment de mare volum, la personalizarea legitimatiilor pentru participanti. La inceput am fost un pic nesiguri daca imprimanta o sa reziste la acest volum, chiar daca cei de la Printcard Systems ne-au asigurat ca o sa faca fata, dar am fost foarte, foarte multumiti cu performantele ei. Pe parcursul a patru zile, am imprimat peste 1.200 de legitimatii cu dificultate minima. Este o imprimanta duala fantastica pentru acest pret. Ulterior am comparat calitatea imprimarii cu cea a unui partener de-al noastru care are o Zebra ZXP seria 3, si suntem foarte incantati de calitatea mult mai buna a imprimantei noastre Enduro+ DUO.
Evaluare
Parerea lui Cozma D. / (Pus la data 03.09.2013)

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Magicard ENDURO+ DUO

Cum evaluati acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Evaluare
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
 • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
 • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
  aveţi?
 • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup