Nu ai buget suficient? INCHIRIAZA o imprimata de carduri!

Pentru bugete eficiente, inchiriati echipamente! 

Cum stati cu planurile?

Daca anul acesta ati planuit deja cateva evenimente deosebite sau intentionati sa demarati promotii-supriza dedicate clientilor cei mai fideli, si v-ati gandit sa imprimati carduri, legitimatii, permise sau materiale creative speciale pentru a face o impresie placuta, atunci e timpul sa va planificati si investitia pe care urmeaza sa o faceti! 

Planificati-va istet cheltuielile - inchiriind echipamentele de care aveti nevoie. Simplu si eficient, doar asa va puteti valorifica in timp real resursele de care dispuneti, evitand riscul blocarii banilor pe termen lung. 

In acelasi timp, va puteti planifica mai lejer urmatoarele investitii in campaniile promotionale sau de fidelizare.

Sistemul personalizat de inchiriere echipamente

Special pentru dumneavoastra, printcard.ro lanseaza, in exclusivitate, optiunea de a inchiria imprimanta de carduri dorita, oferindu-va, chiar de la inceput, un prim avantajavans 0%.   

Din momentul inchirierii, se va alcatui, in functie de nevoile dumneavoastra, un sistem de bugetare personalizat, bazat pe plati constante – astfel incat sa puteti beneficia la maxim de avantajele echipamentului inchiriat – putand plati in timp ce obtineti profit. 

Inchiriind, va imbunatatiti bonitatea financiara, va bucurati de avantajele noilor tehnologii si deveniti mai productiv, cu fiecare plan indeplinit.

Daca sunteti interesat, contactati cu incredere Departamentul de Vanzari PrintCard care va va oferi toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie.

E-mail: mihaela [at] printcard [punct] ro

Telefon: 0728.937.399

Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup