Nu ai buget suficient? INCHIRIAZA o imprimata de carduri!

Pentru bugete eficiente, inchiriati echipamente! 

Cum stati cu planurile?

Daca anul acesta ati planuit deja cateva evenimente deosebite sau intentionati sa demarati promotii-supriza dedicate clientilor cei mai fideli, si v-ati gandit sa imprimati carduri, legitimatii, permise sau materiale creative speciale pentru a face o impresie placuta, atunci e timpul sa va planificati si investitia pe care urmeaza sa o faceti! 

Planificati-va istet cheltuielile - inchiriind echipamentele de care aveti nevoie. Simplu si eficient, doar asa va puteti valorifica in timp real resursele de care dispuneti, evitand riscul blocarii banilor pe termen lung. 

In acelasi timp, va puteti planifica mai lejer urmatoarele investitii in campaniile promotionale sau de fidelizare.

Sistemul personalizat de inchiriere echipamente

Special pentru dumneavoastra, printcard.ro lanseaza, in exclusivitate, optiunea de a inchiria imprimanta de carduri dorita, oferindu-va, chiar de la inceput, un prim avantajavans 0%.   

Din momentul inchirierii, se va alcatui, in functie de nevoile dumneavoastra, un sistem de bugetare personalizat, bazat pe plati constante – astfel incat sa puteti beneficia la maxim de avantajele echipamentului inchiriat – putand plati in timp ce obtineti profit. 

Inchiriind, va imbunatatiti bonitatea financiara, va bucurati de avantajele noilor tehnologii si deveniti mai productiv, cu fiecare plan indeplinit.

Daca sunteti interesat, contactati cu incredere Departamentul de Vanzari PrintCard care va va oferi toate informatiile suplimentare de care aveti nevoie.

E-mail: mihaela [at] printcard [punct] ro

Telefon: 0728.937.399