Card de fidelitate

Disponibil la comanda (Livrare in 7-14 zile)

card de fidelitate

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Pret disponibil la cerere
  • Informatii produs
  • Opinii clienti

Cardurile de fidelitate reprezinta o tehnica moderna de marketing folosita de catre supermarketuri, farmacii, benzinarii, magazine de haine sau pantofi, etc. si ii ajuta pe reprezentantii companiilor sa tina o evidenta a clientilor, interesandu-se astfel nu doar de nevoile lor, dar si de comportamentul acestora, de reactiile la promotii sau discounturi. Pentru un succes deplin, programele de fidelitate trebuie sa fie foarte atractive pentru client. 

Printcard Systems vine in ajutorul reprezentantiilor companilor si a proprietarilor de afacere cu o oferta avantajoasa de tiparire a cardurilor de fidelitate. Acestea se pot tipari color sau monocrom, o fata sau ambele fete, cu elemente distinctive de tipul codurilor de bare sau serii unice, elemente anticopiere, banda magentica sau cip. 

Daca doriti sa emiteti pe loc carduri de fidelitate nominale pentru clientii dumneavoastra exista posibilitatea sa puteti produce singuri propriile dumneavoastra carduri de fidelitate cu ajutorul imprimantelor de tiparit carduri Magicard. Depinde numai de dvs. cat de atractiv faceti sistemul de fidelitate, pentru ca, restul il face imprimanta impecabil. Puteti opta de asemenea pentru variantele cu encodare si astfel puteti avea un sistem de fidelizare foarte bine pus la punct. Modele recomandate: Magicard Pronto sau Magicard Enduro 3E.

Nu uitati ca un sistem de fidelizare eficient nu poate fi utilizat fara un pachet software si trebuie sa MASURATI constant efectele sistemului de fidelizare!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine o oferta este sa apasati butonul CERE OFERTA si sa completati datele solicitate.

Pareri clienti 3 item(s)

Servicii peste asteptari
Preturi corecte, calitate foarte buna. Ma bucur ca i-am gasit pe cei de la Printcard. Inainte asteptam 2-3 saptamani pentru carduri iar calitatea era dubioasa.
Evaluare
Parerea lui Andras L. / (Pus la data 17.06.2015)
Calitate foarte buna
Am lucrat cu mai multi furnizori, dar Printcard sunt cei mai buni. Livrare rapida si calitate impecabila.
Evaluare
Parerea lui Orsolya O. / (Pus la data 18.04.2015)
Carduri excelente
Cei de la Printcard sunt niste profesionisti. Ne-au livrat 2000 de carduri in 24 de ore asa cum au promis.
Evaluare
Parerea lui Popescu I. / (Pus la data 09.04.2015)

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Card de fidelitate

Cum evaluati acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Evaluare
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup