Aplicator pentru holograme si microembossare: MicroPCS

Disponibil la comanda (Livrare in 7-14 zile)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

  • Informatii produs
  • Opinii clienti

MicroPCS – HOTSTAMP este un echipament flexibil pentru aplicarea hologramelor securizate si de amplasare a unei folii holografice prin timbru sec sau termorelief. Conceput  cu un nivel ridicat de securitate, un sistem de control prevăzut cu coduri de acces şi două nivele de control pentru utilizatori, protejeaza echipamentul împotriva utilizarii neautorizate atat în timpul producţiei, cat si dupa realizarea acesteia. Echipamentul este acţionat prin senzori de presiune cu ajutorul cărora sistemul poate face faţă substraturilor ce pot varia până la 5 mm.

Aplicaţii:
MicroPCS – HOTSTAMP se utilizează pentru a proteja rapid şi uşor carduri, documente, certificate, diplome, legitimatii, actiuni, tichete, etc., prin mijloace de aplicare a elementelor de securitate pe acestea, în locuri strategice.  

Securitatea holografică:
Utilizarea tot mai mare a cardurilor de plastic a dus la folosirea tot mai frecventă a marcajelor holografice de securitate pentru a ajuta în prevenirea fraudelor.  Alimentatorul automat MicroPCS pentru cardurile de plastic este foarte utilizat în prezent în aplicaţiile de la birou unde aplicarea hologramelor în serie poate fi procesată repede şi la costuri mici, în aceleaşi condiţii stricte de control al securităţii ca şi celelalte procese de fabricare a cardurilor. MicroPCS se instalează rapid, fiind astfel potrivit nevoii comune de a reemite cardurile de identitate, pierdute sau furate, rapid şi eficient din punctul de vedere al costurilor, oricum şi oricând acest lucru este necesar.

No reviews.

Fii primul care evalueaza acest produs.

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Aplicator pentru holograme si microembossare: MicroPCS

Cum evaluati acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Evaluare
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup