Kit Magicard HoloKote personalizat

In stocul furnizorului (Livrare in 5-10 zile)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Produs fabricat in Marea Britanie

410,00 €

380,00 €

(Preţ fără TVA)
  • Informatii produs
  • Opinii clienti

Kit-ul Magicard HoloKote™ - disponibil exclusiv numai cu Rio PRO, Rio Pro Secure si Rio PRO Xtended

Sistem anti-copiere al cardurilor EXTREM DE SIGUR, HoloKote™, unic in lume si patentat de catre producatorul britanic de imprimante de carduri MAGICARD, permite posesorilor de imprimante Rio PRO sa implementeze o protectie vizuala personalizata cu propriul logo impotriva duplicarii neautorizate a cardurilor sau cartelelor emise.

Filigranul securizat este tiparit in procesul normal de imprimare fara a fi nevoie de alte consumabile suplimentare in afara de acest kit si poate fi aplicat numai ca si un sablon de 6 coloane de-a lungul cardului pe 4 randuri. Vezi exemplul de mai jos.

Din motive de securitate aceasta optiune este realizata numai de catre producator si se va putea folosi pentru imprimarea unui numar nelimitat de carduri. Magicard tine o evidenta stricta si securizata a tuturor kit-urilor HoloKote™ si Holokote FLEX™ emise pentru a se evita comanda unui duplicat neautorizat.

 

 

Kit-ul personalizat HoloKote consta dintr-un CD cu elementul de design criptat si un card RFID. Dupa introducerea CD-ului in calculator, design-ul se incarca in memoria flash a imprimantei. Pentru a incepe tiparirea filigranului securizat Holokote pe card este necesara si introducerea in imprimanta (vezi foto alaturat) a cardului RFID. Fara acest card RFID, filigranul nu poate fi imprimat pe card.

Dupa utilizare, kit-ul poate fi impachetat inapoi in cutie si depozitat intr-un loc sigur cum ar fi de exemplu un seif.

Pentru o eficienta maxima este recomandat a fi utilizat in conjunctie cu cardurile HoloPatch™. Sistemul HoloKote™ este cea mai buna alternativa la holograma deoarece este simplu de utilizat, are costuri foarte reduse de utilizare si achizitionare, iar producerea si livrarea lui se face in cateva zile. Folosind link-ul de aici veti putea face o simulare, cum va arata sistemul HoloKote pe cardul dvs.

 

 

 


Diferenta dintre sistemul personalizat Holokote si Holokote Flex

Holokote™ utilizeaza un sablon fix de 6 coloane si 4 randuri tip caroiaj, cu imaginea filigranului, pe toata suprafata cardului iar HoloKote FLEX™ va permite sa specificati exact dimensiunea si pozitia filigranului securizat care se doreste a fi aplicat.

No reviews.

Fii primul care evalueaza acest produs.

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Kit Magicard HoloKote personalizat

Cum evaluati acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Evaluare
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup